On-line hra 2021 pro mladé  hasiče

On-line hra 2021 pro mladé hasiče

Milí mladí hasiči.

Chtěli bychom Vám popřát hodně štěstí a zdraví v novém roce 2021. V této nelehké době, kdy není možno se pravidelně scházet, jsme se pro Vás rozhodli spustit hru, která alespoň částečně nahradí naše pravidelné páteční schůzky. Budete u ní hojně používat počítače, mobilní telefony, ale nebojte se, nebudete sedě jenom doma, určitě se podíváte i ven, protože to hra bude vyžadovat.

V rámci hry budete plnit různé úkoly, které si pro Vás připravíme. Informace k plnění úkolu najdete na těchto internetových stránkách SDH Bělov každý pátek od 18.00 hod. Termín pro splnění úkolu je vždy do čtvrteční půlnoci následujícího týdne. V pátek proběhne vyhodnocení, které bude vyvěšeno na webu společně s informacemi k dalšímu úkolu na následující týden. Bodování jednotlivých her bude různé a bude záležet na povaze daného úkolu. Někdy se bude vyhodnocovat rychlost, jindy zase přesnost, kvalita, atd. , ale vše se vždy včas dozvíte.

Na konci každého kalendářního měsíce proběhne celkové vyhodnocení za uplynulý měsíc, získané body za plnění jednotlivých her budou sečteny a nejlepší získají………… No to se nechte překvapit, ale ceny budou a je určitě o co hrát. Proto se snažte a nezapomeňte, že každý bojuje sám za sebe.

Přejeme Vám hodně odhodlání k plnění jednotlivých úkolů a doufáme, že se Vám nová, netradiční hra bude líbit.

Další info pod tabulkou průběžného hodnocení.

Váš tým vedoucích mladých hasičů.


Vyhodnocení a poděkování

Naši milí hasiči, jak jste se už dozvěděli naše on-line hra skončila. Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se zapojili do této hry. Doufáme že se Vám hra líbila, ale také že jste se něco naučili. Tentokrát ale máme ještě vyhodnocení za úplně celou hru pro ty co se jí zúčastnili.

Jako vedoucí jsme velice rádi že jste se zapojili, i nás bavilo vám vymýšlet záludné úkoly, ale ještě více jsme byli rádi že jsme měli nějakou odezvu.

Těšíme se až se budeme moct scházet na pravidelných pátečních schůzkách, které bychom rádi brzo obnovili

Vyhodnocení za měsíc duben

Vyhodnocení za měsíc duben:

1. místo: Lukáš Dřímal  (dárkový balíček s bublinkami)

2. místo: Alex Overall  (větší sladká odměna)

3. místo: Nela Němcová a Aníčka jirsáková  (menší sladká odměna)

Celkové vyhodnocení:

Systém hodnocení

Maximální počet bodů za hru bude vždy podle počtu hráčů, kteří se zapojí, to znamená že pokud se přihlásí například 10 lidí tak první bude mít 10 bodů, druhý 9 bodů, třetí 8 bodů a tak dále. Pokud se stane že budete na posledním místě stejně budete obdarováni jedním bodem, takže je pořád lepší se zúčasnit než se nezapojit vůbec.

Info pro rodiče

Aby mohla hra fungovat, potřebujeme zajistit připojení vašich dětí pro komunikaci s vedoucími. Hodně úkolů se po splnění musí nafotit a odeslat k nám na vyhodnocení. Máme několik variant připojení a je jen na Vás, kterou vyberete.

  1. Messenger - Pokud máte nainstalován (není potřeba zřizovat Facebook) , vyhledejte kontakt " Pavel Kvetak"
  2. WhatsApp - Do vašeho mobilního telefonu si uložte kontakt na Pavla Květáka mladšího 603 571 299. Po otevření aplikace WhatsApp si najděte kontakt na Pavla a kontaktujte ho.
  3. Email - Třetí varianta je trochu pomalá, ale pokud vám vyhovuje, není to problém. Mám tím na mysli, že pokud budete používat email v pc, musíte vyfocený úkol stáhnout do vašeho pc a následně odeslat. Náš email: sdhbelov@gmail.com

Budeme rádi, když si vyberete jednu ze tří výše uvedených variant a navážete s námi kontakt a připojíte se do hry( formou zprávy "chci hrát + vaše jméno" ) do pátku 15. 1. 2021. Po kontrole připojení rozjedeme naši hru, kterou můžete průběžně sledovat na našich stránkách. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Děkujeme za spolupráci

Váš komentář

* Váš email, nebude zveřejněn

Náhodné příspěvky

Buzola
8. září 2015

Noční bojovka
31. května 2016